Gastenboek & Gallerij

GASTENBOEK

Sister act

Het zag er zo mooi uit , zelfs de split in het nonnenpak was mogelijk. Top !!!

Kerstmarkten in Charles Dickens stijl

Voor verschillende kerstmarkten moest ik kledij aan in Charles Dickens stijl. Petra heeft me hier geweldig mee geholpen! Vele complimenten van de bezoekers gekregen! Bij een volgende gelegenheid weet ik bij wie ik zijn moet!

Advies op maat

Dit was de tweede keer dat we bij Batsboem Kledingverhuur een verkleed outfit huurden. Beide keren werden we ontzettend goed geholpen en kregen we advies op maat 😉 Ontzettend groot assortiment aan outfits en verkleed accessoires. Door de gezellige sfeer in de winkel en de mogelijkheid om alles te passen is het ontzettend leuk om hier een outfit uit te kiezen!

Zang en feestavond

Wat hebben we een lol gehad. Het uitzoeken van de kleding het oefenen en een supervisor die niet van ophouden wist. Batsboem het was geweldig om alle aangeboden opties te proberen, koffie drinken , toch weer wat anders proberen en nog een rek met kleding. Niets was je teveel om op te zoeken. De gezelligheid en de voorpret begint echt al bij Batsboem kleding verhuur. BEDANKT !!!

Mooie kostuums en wat een keuze…

Eigenlijk is het het leukst om naar Batsboem te gaan zonder idee te hebben hoe je verkleed wilt gaan. Zie onder een foto hoe je in zo’n geval naar buiten kunt lopen 🙂 Je kunt je hier echt laten verrassen want ze hebben zo ontzettend veel mooie pakken in de aanbieding! En je wordt hier zo leuk geholpen! Elk pak wordt voorzien van de juiste accesoires, dat is zeker handig want als je ergens een pruik bij moet kopen bijvoorbeeld, dat schiet ook niet op. Ik ben een heel tevreden klant en kom zeker binnenkort terug 🙂

Voor al uw feesten en partijen geschikte kledij(en)

Carnaval, kerst, fout=goud, thema feest, voor elke gelegenheid is er wel een mooi pakje te vinden! Al meerdere keren een outfit gehuurd en het is altijd top! De keuze is reuze en de service is uit de kunst!! Ik ben een zeer tevreden klant 🙂 Binnenkort weer kerst, ik kom mijn kerstvrouwenpakje heel snel reserveren 😉

Voorpret

Wat een feestje! Kleding voor een foute avond nodig en bij batboem terecht gekomen! Heerlijk op t gemak alle gekke dingen passen! Hilarisch! Petra komt helpen waar nodig maar je kunt hier ook lekker zelf struinen ! Was gewoon jammer dat we de juiste pakken hadden! En niet onbelangrijk ..betaalbaar en schoon!

voor alle gelegenheden !

Al diverse keren gebruik van gemaakt. Ruime keus & voordelig ! Van carnaval tot vaklieden en wat je verder nog Jan verzinnen, een aanrader !!

Super verhuur

Dank voor de goede service, vele mogelijkheden en flexibiliteit. Te veel keus in hartstikke leuke pakken! We komen zeker nog een keer terug als we een feestje hebben.

GALLERIJ

 

Gastenboek review achter laten?

Verplicht veld